Steen Søgaard i Jyllands-Posten (3/3 - 07):

 

“... Obokoncertens langsomme sats begynder med en stille elegisk obosolo i en melodisk og udtryksfuld fritonal stil, men i orkestret akkumuleres stærke klangflader, som imidlertid knækker og atter giver plads for en fabulerende obosolo. Modsætningerne skærpes yderligere i 3. sats, hvor den ekspressive, klagende obosolo i introduktionen afbrydes af barske akkordslag i orkestret, og efterhånden sætter en tung rytme og et mere dissonansfyldt tonesprog igennem i orkesterpartiet.

Med Gordon Hunt som solist fik værket en fin og klangligt velpoleret fremførelse”

 

 

Ole Straarup i Århus Stiftstidende (3/3 - 07):

 

“...-(Gunge) skammes ikke ved dét, der er dejligt, og garnerer med et moderat moderne udtryk af stor vævsvenlighed og interessante instrumentkombinationer. Den kombinerede brug af f. eks. cembalo og harpe gav i første sats en flot støj-og-tone effekt. Andensatsen, Largo, havde suget. Med syngende soloobo over såvel strygere som fuldt orkester smøg musikken sig om lytteren... -Men konflikten lurede, og trediesatsen var mere af denne verden i nutid med orkesteraggresion og bølgende kamp...

Solostemmen udførtes med slank elegance af engelske Gordon Hunt og blev årvågent akkompagneret og modspillet af orkester og dirigenten, Christoph Eberle.”

Orkesterv%C3%A6rker.html
Almen_DK.html